سموم در مواد غذایی به صورت کوتاه مدت ایجاد می شود ولی ممکن است اثرات طولانی مدت بر روی سلامتی انسان و حیوان داشته باشد.بنابراین آن می توانددر زنجیره غذایی خیلی مهم باشد به همین دلیل وزارت بهداشت نظارت و کنترل تمام را در زمینه ی مواد غذایی برای کاهش سریعتر سموم به عمل آورده است.
برچسب ها :
کمپانی WATERS نیز برای جلوگیری از آلودگی های حاصیل از سموم ، مجموعه ای از فناوری های بسیار نوآورانه برای تعیین مایکوتوکسین ها و بیوتوکسین های دریایی ایجاد کرده است.این مجموعه از ادغام استانداردها و معرف، ستون و آماده سازی نمونه، کروماتوگرافی، طیف سنجی جرمی و داده نرم افزار مدیریت می باشد.
برای مطالعه کامل مقاله می توانید بر روی لینک زیر کلیک کنید:
http://www.waters.com/waters/en_US/Natural-Toxins/nav.htm?cid=134798323&locale=101